VDDO 1 - Flamingo's 1

Flamingo’s te sterk voor VDDO

Voorafgaand speelde VDDO2 tegen De Walden5. Een wedstrijd die mooi tegen elkaar opging in de eerste helft. Na rust waren het de gasten uit Oentsjerk die het gaatje wisten te slaan. De eindstand werd bepaald op 7-11 in het voordeel van De Walden.

VDDO1 nam het op tegen de ongeslagen lijstaanvoerder Flamingo’s 1. Na een spannende eerste 10 minuten was het Flamingo’s die de eerste goede doelpuntenreeks kon neerzetten en de stand uit bereidden naar 3  -9. Voor rust gaf de ploeg uit Buitenpost nog een keer goed
gas en werd de ruststand bepaald op 4 - 17. In de rust werd het strijdplan omgegooid en dit wierp zijn vruchten af. De wedstrijd winnen werd moeilijk, maar strijd leveren deed VDDO wel. Flamingo’s kwamen moeilijker tot scoren in de tweede helft en VDDO ging juist wat meer scoren. De eindstand werd bepaald op 12  -29.

VDDO2 reist volgende week af naar Grou om het op te nemen tegen Mid-Fryslan/ReduRisk4.
VDDO1 reist af naar Wolvega om het op te nemen tegen SIOS1.