Lid worden

Korfballen bij korfbalvereniging DIO 

Wil je graag lid worden van korfbalvereniging DIO? Of wil je eerst een keertje mee trainen? Dat kan! 

(Inmiddels heeft DIO een samenwerkingsverband met VZK, Donkerbroek en Odis. Het kan zijn dat je in een team komt met spelers en speelsters uit verschillende verenigingen!) Kom je uit Oosterwolde, dan kan je lid worden van Kv DIO.

Lidmaatschap

Lid worden kan door dit inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Het inschrijfformulier kan bij de ledenadministratie worden ingeleverd. Zodra de inschrijving is geregistreerd komt er een spelerskaart die in het bezit van de desbetreffende coach blijft. Het lidmaatschap loopt per korfbalseizoen (van juli tot juli) en wordt stilzwijgend met telkens één jaar verlengd. Gezien we aan een teamsport doen is het dus niet mogelijk om halverwege het seizoen te stoppen! Wanneer je het lidmaatschap wilt beëindigen, dan kan dat uiteraard, maar als regel pas aan het einde van het seizoen. Het feitelijk opzeggen van het lidmaatschap behoort schriftelijk plaats te vinden voor 1 mei!  

DOOR EEN TECHNISCHE STORING IS ER MOMENTEEL GEEN INSCHRIJFFORMULIER BESCHIKBAAR VIA DE LINK. VOOR AANVRAAG LIDAMAATSCHAP, KAN JE MAILEN NAAR: 
 jeugdtc@kvdio.nl of secretaris@kvdio.nl
 

Vier weken lang gratis mee trainen

Het is mogelijk om tijdens het seizoen vier weken weken lang gratis mee te trainen. Hierna beslis je of je lid wilt worden van de vereniging. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Jeugd TC. E-mail: jeugdtc@kvdio.nl.

Leeftijdscategorieën

Categorie Gemiddelde leeftijd team Maximale leeftijd speler
Kangoeroes 3 - 6 jaar 6 jaar
F-jeugd 5 - 7 jaar  8 jaar
E-jeugd 7 - 9 jaar  10 jaar
D-jeugd 9 - 11 jaar  12 jaar
C-jeugd 11 - 13 jaar 14 jaar
B-jeugd 13 - 15 jaar 16 jaar
A-jeugd 15 - 18 jaar 19 jaar
Senioren 18 jaar en ouder n.v.t.

 

Trainingstijden

Kijk voor de actuele trainingstijden op deze pagina

Laatste nieuws

Laatste verslagen